Graag wil ik u kennis laten maken met het allerbeste uit Italië, waar eten een grote rol speelt in het dagelijks leven. Er wordt dan ook de nodige zorg en aandacht aan gegeven. Zo is het ook met de artikelen op deze site. Het smaakt puur en het ziet er ook mooi uit. Echt Italiaans!

Vanuit de overtuiging dat goede ingrediënten belangrijk zijn voor het eindresultaat, en er hiervoor maar een paar nodig zijn, hoeft het dus geen grote moeite te zijn om iets lekkers klaar te maken.

Toscana a Tavola wil hierin graag helpen door iets goeds aan te bieden. Geholpen door een eerlijke Italiaanse coöperatie, die tevens haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt binnen de regio, is het mogelijk om er samen iets moois van te maken.

Wat is er nu gezelliger dan bij elkaar te zijn onder het genot van goed eten en een gezond glas wijn? Nou, zorg dan dat er altijd wat in huis is. Het spreekt voor zich dat al deze producten kleinschalig en met vakkennis zijn geproduceerd. Natuurlijk biologisch!

Mag ik u uitnodigen om eens iets uit te zoeken en een bestelling te plaatsen in onze webshop? Mocht het onverhoopt toch niet uw smaak zijn, dan stuurt u de ongeopende artikelen retour en krijgt u vanzelfsprekend uw geld terug.

Probeer het eens. Toscana a Tavola deelt graag dit gevoel om er iets goeds van te maken.

Jan van der Graaff.