“We werken om te kunnen delen”

“Terre di Loppiano” is het synoniem voor “goed leven”, de “friendly feeling“. Het is de passie voor biologische productie en een gemeenschappelijk engagement voor de gezondheid van de mens. Het willen koppelen van producenten, handelaren, winkeliers en consumenten, die met elk hun eigen bijdrage de wereld een betere toekomst willen bieden. Iedere dag opnieuw.

Deze visie is ontstaan uit de behoefte van een aantal werkgevers in de agrifood-business (waaronder Fattoria Loppiano) om een ​​”single-branded” productlijn op de markt te brengen voor een betere herkenbaarheid. En hiermee een gemeenschappelijke nieuwe levensstijl op de kaart te zetten vanuit de diverse economische activiteiten. Deze integratie van bedrijven waarborgt een nieuwe standaard van waarden in de lijn van de producten, in transparantie, in de zorg voor mens en milieu, in de kwaliteit van elk product en in het gemak voor de consument.

Het handelsmerk “Terre di Loppiano” staat niet alleen voor een lokale verbinding, maar het is de kern van een filosofie van leven. Het onderscheidende merk van bedrijven die met elkaar een “Economie van de commune” vormen.

Met een portfolio van meer dan 200 producten, voornamelijk in natuurlijke biologische kwaliteit, getest, met kwaliteitsgarantie, is “Terre di Loppiano” inmiddels van belangrijke waarde in de lokale economie van Incisa Val d’Arno.